Sajko @ Lollos blogg.

Hej allihopa. Jag, Nicole (Sajko), är hemma hos min älskade Lovisa nu! och jag tänkte passa på sno hennes blogg och skriva några rader om/till henne.

Lovisa Borgström , är en otroligt underbar tjej som verkligen är sig själv och är bra precis som hon är. Hon är en av mina bästa vänner som jag litar på till 100% , alla borde få ha en vän som henne. som är lika underbar och snäll som henne. jag har aldrig tråkigt med henne, det går verkligen inte. man skrattar hela tiden. haha :) det är verkligen hur bra som helst, fatta hur bra hon får mig att må.
Lovisa, du ska veta att jag alltid kommer finnas här för dig och jag är jätteglad över att vi har lärt känna varandra och kommit så pass nära varandra som vi har. jag kommer aldrig glömma 7 oktober 2007, <3 över ett år nu .. och jag är glad över tiden jag har haft med dig och alla underbara minnen vi har samlat på oss. jag glömmer dom aldrig, och jag hoppas på att det kommer bli många fler. spela wii klockan fem på natten/morgonen, äta glass halv två på natten, skriva låtar klockan halv tre på natten och bara skratta allmänt mycket liksom! hahaha :'D underbaaaaaaaaart. jag kommer aldrig lämna dig, vill inte mista dig. du är en av dom bästa jag har och du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta. du är så jäkla bra !
Jag älskar dig Lovisa, hur mycket som helst.
/ Din Sajko.

Tisdag

hej allihopa!
jag vet inte hur många som kollar/läser min blogg, och det är typ ingen som kommenterar, antar att det är för att jag inte skriver ngra intressanta saker, men jag vet inte alltid vad jag ska skriva x)

men idag har jag typ inte gjort ngnting alls..snackat med Sajko på kvällen! :D min lilla sötnöt!
Jag älskar dig. Utan dig är jag inte hel det vet du, jag kan inte lev autan dig i mitt liv. men jag kan inte med ord beskriva hur mkt du betyer. <3 Alltid vi!

I morgon är det skola, vollyboll på idrotten, det är bra om man har ont i tån.. man behöver inte springa så mkt då x)
Sedan så ska jag på kör och till TANDLÄKAREN "/ jag vill inte!

Jag saknar Anders enormt mkt!

Idag är det 1 år sedan jag träffade Sajko föressten, det ska vi fira med tårta på höstlovet när hon kommer hit!! :D wiiiie och mums mums! <3

Nej nu ska jag kila och kolla vidare på tv. Puss&kram

FREDAG!

hallojsan.

Orkar egentligen inte skriva, men kanske måste göra en uppdatering :) haha!

Ja, jag har hunnit med massa sedan jag skrev sist, haha typ skolan såklart, sedan EMD 2 ggr :)
Har även hunnit operera min tå..det är ganska inte det roligaste men nu är det gjort iaf x)

Idag har jag inte gjort så mkt, jag har haft ganska roliga lektioner i skolan. och idag spelade vi upp 80talet och vi hade valt Ebba Grön med 800 grader :) det gick över förväntan!

Nej nu måste jag kila..ska med mamma till valbo, hon väntar nere i bilen nu.. :) men skriver nog lite mer ikväll =)

Puss&kram på er alla! <3

och glöm inte, Anders förblir den bästa! <3



RSS 2.0